Anlık Bildirim

Sony hareket yakalama sensörünü duyurdu

Sony Mocopi adındaki minik hareket algılama sensörü başka bir yazılıma ihtiyaç kalmadan mobil uygulama içerisinde 3D avatar modelleri oluşturmanızı sağlıyor.   

Sony Mocopi Tam Boyutta Gör
Faaliyet gösterdiği ana elektronik cihaz kategorilerinin yanında zaman zaman farklı sektörlere de hamleler yapan Sony bu kez içerik üreticileri hedefliyor. Mocopi hareket yakalama sensörleri 3D avatarlar oluşturmanızı sağlayacak.

Sony Mocopi nedir?

Sony Mocopi adıyla piyasaya sürülen hareket yakalama sensörü, topladığı verileri mobil uygulamaya göndererek akıcı 3D avatar oluşturmanızı sağlıyor. Ayrıca eklentiler ile Unity gibi farklı yazılımlarda kısa filmler oluşturmak da mümkün.

Sensörlerin toplamda 6 tane olması lazım zira bilek, bel, kafa ve ayaklardan veri toplanması gerekiyor. Başka bir yazılıma gerek kalmadan uygulama bu verileri işleyebiliyor. 8 gram ağırlığındaki sensör 10 saate kadar pil ömrü sunuyor. IP68 ile su altında kullanıma da uygun.

Sony Mocopi sensörünün fiyatı 358$ olarak belirlenmiş. Tam bir set için 2000$’dan fazla ödemek gerekiyor. Kullanımı kolay olsa da bütçe açısından biraz üst seviye olacak gibi. Mobil uygulama Xperia 1 ve Xperia 5 telefonları ile uyumlu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim