Anlık Bildirim

Sony, oyuncuların geçemediği bölümlerde yardımcı olması için canlı destek tarzı bir uygulamanın patentini aldı

Son zamanlarda enteresan birçok teknolojinin patentini alan Sony, şimdi de canlı destek tarzı bir uygulamanın patentini aldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sony, oyuncuların geçemediği bölümlerde yardımcı olması için canlı destek tarzı bir uygulamanın patentini aldı Tam Boyutta Gör

Özellikle PlayStation 5'in çıkışının ardından birçok enteresan teknolojinin patentini alan Sony, bu patentlerin arasına bir yenisini daha geçtiğimiz günlerde kattı.

Bu yeni patent temel olarak şu şekilde işliyor. Oyuncu, eğer bir oyunun belirli bir bölümünü geçemediyse veya zorlandıysa gerçek zamanlı olarak bir oyun uzmanı ile anında görüşmeye başlıyor ve oyun uzmanı, oyuncuya geçemediği kısım hakkında yardımcı oluyor. Kısaca birçok farklı uygulamada gördüğümüz "Canlı Destek" tarzı bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Bu yeni sistemin amacı oyuncuların zorlandıkları bölümlerde sıkılıp oyunu kapatmamaları ya da internetten yardım alana kadar bu canlı destek sayesinde yardımı oyuncuya en kısa sürede ulaştırmak. Bu özellik ayrıca engelli bireylerin oyunu daha rahat oynaması ve daha hızlı bir şekilde yardım almasını da kolaylaştıracak. 

Oyunculara yardım edecek kişinin gereksinimleri ise ne yazık ki tam olarak belirtilmemiş. Belgede yazana göre uzman kişinin yalnızca bölümü oynamış olması yetiyor. Sony'nin bu sistemi ne zaman devreye sokacağı da aynı şekilde bilinmiyor ancak yakın bir zamanda olmadığını belirtmek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim