Anlık Bildirim

Sony, PlayStation'a özel multiplayer bir oyun yapması için Destiny ve Halo geliştiricileri ile anlaştı

Sony geçtiğimiz saatlerde PlayStation konsollarına özel multiplayer bir oyun hazırlaması için Firewalk Studios ile anlaştı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sony, PlayStation'a özel multiplayer bir oyun yapması için Destiny ve Halo geliştiricileri ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Sony'nin oyun konsolu PlayStation bildiğiniz gibi kendi konsoluna özel oyunlar ile diğer platformlardan ayrılıyor ve oyuncuların tercih etme sebeplerinin başında geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de Sony, PlayStation'a özel bir oyun hazırlaması için yeni bir stüdyo ile anlaştı.

Bildiğiniz gibi PlayStation'ın özel oyunlarının büyük bir kısmı tek kişilik hikaye odaklı oyunlar. Ancak Sony'nin anlaştığı son stüdyo, PlayStation'ın tek kişilik oyunlar dışında, çok oyunculu tarafta da aktif olmak istediğini gösteriyor diyebiliriz.

Sony, geçtiğimiz saatlerde çok oyunculu bir oyun hazırlaması için Firewalk Studios ile anlaştığını duyurdu. Ne yazık ki oyuna dair hiçbir detay paylaşılmadı. Bu yeni oyun AAA olacak, yani yüksek bütçeli olacak ve PlayStation'a özel bir oyun olacak. 

Oyunu geliştiren stüdyonun kurucuları ve başındaki isimler ise Destiny ve Halo gibi oyunların üzerinde çalışmış olan başarılı isimler. Stüdyonun başındaki isim Tony Hsu, yapımcı ise Elena Siegman. Oyuna ait ilk detaylar önümüzdeki süreçte paylaşılacaktır. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim