Anlık Bildirim

Sony, PS4 desteğini yavaş yavaş sonlandırıyor: Nisan'da "Topluluklar" kapanacak

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5'in çıkışının ardından PlayStation 4 için destekler yavaş yavaş kesiliyor. İlk olarak PlayStation 4'ün "Topluluklar" özelliği sonlandırılıyor.

Sony, PS4 desteğini yavaş yavaş sonlandırıyor: Nisan'da 'Topluluklar' kapanacak Tam Boyutta Gör

Her nesil geçişinde olduğu gibi bu nesilde de yeni bir konsol hayatımıza yavaş yavaş girerken, eski konsol da hayatımızdan yavaş yavaş çıkıyor. PlaySation 5'in çıkışının ardından, PlayStation 4'ün bazı özellikleri yavaş yavaş kaldırılıyor.

PlayStation Toplulukları, belirli ilgi alanları veya oyunlar ile ilgili çeşitli gruplar oluşturabildiğiniz veya katılabildiğiniz bir özellikti. Ancak Sony, nesil geçişini tamamlayabilme adına yavaş yavaş PlaySattion 4'teki özellikleri devre dışı bırakmaya başladı. Bu özellik, PlayStation 4'ün çıkışından birkaç yıl sonra, 2015 yılında yayınlanmıştı.

PlayStation'ın destek sayfasında bulunan bir nota göre Nisan 2021'de Sony, PlaySattion 4'ün Topluluklar özelliğini kaldıracak. Ancak mesajlaşma ve diğer özelliklerin PlayStation Uygulaması üzerinden kullanılmaya devam edilebileceğini söylüyor. 

Sony'nin PlayStation 4'e oyun desteği bir süre daha devam edecek ancak görünen o ki zamanla PlayStation 4'ün diğer özellikleri de devre dışı bırakılacak. Sadece oyunları bekleyenler için bu yıl çıkacak birçok PlaySation 5 oyununun PlayStation 4'e de geleceğini belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9957 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 4, playstation topluluklar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim