Anlık Bildirim

Sony, Spider-Man'in düşmanını canlandırması için Keanu Reeves'e rol teklif etti

Kendi Marvel evrenini kuran Sony'nin Spider-Man evreninde Kraven The Hunter filminin başrolü için Keanu Reeves'e rol teklif ettiği söyleniyor.

Sony, Spider-Man'in düşmanını canlandırması için Keanu Reeves'e rol teklif etti Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Spider-Man evrenindeki karakterler hariç tüm Marvel karakterlerinin film hakları şu anda Disney'de. Spider-Man evrenindeki karakterlerin hakları ise Sony'de. Sony de bu yüzden kendi Marvel evrenini kuruyor ve yalnızca Spider-Man evrenindeki karakterlerden oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan habere göre ise önemli bir rol için popüler bir oyuncuya rol teklif edilmiş.

Bir süredir plan aşamasında olan ve yapılacağı bilinen Kraven The Hunter filminin başrolü için, yani Kraven The Hunter rolü için John Wick, Matrix ve Cyberpunk 2077 gibi yapımlardan tanınan Keanu Reeves'e teklif yapılmış. Haber resmi olarak açıklanmış değil ancak bu haberin ardından çıkan başka bir söylentiye göre de Keanu Reeves bu rolü reddetmiş. 

Kraven The Hunter, FoxKids'te yayınlanan Spider-Man animasyonunda bir hayli önemli bir yere sahipti. Keza çizgi romanlarda da öyle. Filminin geleceği biliniyor ancak hiçbir detay şu an için bilinmiyor.

Şu anda bu rol için konuşulan diğer oyuncular ise Altered Carbon'ın başrolündeki Joel Kinnaman ve The Boys dizisinin başrollerinden Karl Urban.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15211 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kraven the hunter, keanu reeves ve
5 etiket daha sony spiderman rol marvel Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim