Anlık Bildirim

Sony ve SinemaTV anlaştı! Spider-Man, Venom 2 ve daha fazlası TV'de ilk kez SinemaTV'de yayınlanacak

Birçok platformda izleyebildiğiniz ücretli SinemaTV, Sony ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşma doğrultusunda Sony filmlerin TV'de ilk kez SinemaTV'de gösterilecek.

Sony ve SinemaTV anlaşma imzaladı Tam Boyutta Gör

Türkiye'de birçok platformda ücretli bir TV kanalı olarak bulunan SinemaTV geçtiğimiz saatlerde önemli bir anlaşmaya imza attı.

Sony Filmleri TV'de İlk Kez SinemaTV'de!

Sony ve SinemaTV, Nisan 2021 tarihinde üç yıllık bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşma yalnızca belli başlı filmler için geçerliydi ancak şimdi Variety'nin haberine göre Sony Pictures Television ve SinemaTV tüm yapımlar için anlaştı. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki 3 yıllık süreçte vizyona girecek olan tüm Sony filmleri vizyondan kaldırıldıktan sonra televizyonda ilk kez SinemaTV kanalında gösterilecek. 

Anlaşma dahilindeki filmlere baktığımızdaysa Venom: Let There Be Carnage, Uncharted, Ghostbusters: Afterlife ve Hotel Transylvania: Transformania gibi yapımları görebiliyoruz. Ayrıca bu anlaşmaya Spider-Man serisinin tüm filmlerinin de temmuz ayında gösterilmesi de dahil.

Sinema TV Ortağı ve CEO'su Ferik Faruk Boyacıoğlu, bu anlaşma için çok mutlu olduklarını ve izleyicilerine önümüzdeki süreçte çeşitli fantastik filmler sunabilecekleri için heyecanlı olduklarını açıkladı. SinemaTV şu anda Turkcell TV+, KabloTV, tivibu, Vodafone TV ve D-Smart platformları üzerinden yayın yapan sinema kanalıdır. 6 farklı temada toplamda 12 kanala sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim