Anlık Bildirim

Facebook haber kaynağına “liste” özelliği geliyor

Facebook'a yeni özellik geliyor. Kullanıcılar haber kaynağında liste paylaşabilecek. "En iyi 10 restoran", "İstanbul'da gezilmesi gereken 5 yer" gibi paylaşımlar yapılabilecek.

facebook liste özelliği Tam Boyutta Gör

Facebook haber kaynağında fotoğraf, video, GIF, çıkartma, konum ve anket paylaşılabiliyor. İçerikleri çeşitlendirmek isteyen Facebook bu defa liste paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor.

Liste özelliği sayesinde yapılacaklar listesi oluşturabilecek veya herhangi bir konuda en iyiler sıralaması yapabileceksiniz. Listeyi haber kaynağında herkese paylaşabilir veya sadece sizin görebileceğiniz bir şekilde saklayabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse “İstanbul’un en iyi restoranları”, “Bugüne kadar izlediğim en iyi 10 film”, “1 ay içinde yapmayı planladığım 5 şey” gibi listeler oluşturabilirsiniz.

Durum gönderilerinde olduğu gibi listelerde de renkli arka plan seçilebiliyor. Bu sayede gönderiyi daha dikkat çekici bir şekilde paylaşabilmek mümkün.

Liste özelliği bugün küçük bir kitlenin kullanıma sunuldu. İlerleyen dönemde küresel çapta kullanıma sunulacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan rapora göre Facebook’un günlük ziyaretçi sayısı yükselişini sürdürüyor ancak kullanıcıların Facebook’ta geçirdiği zaman giderek düşüyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim