Anlık Bildirim

Instagram'a canlı yayın özelliği geliyor

Yayınlanan son ekran görüntüleri ve video ile Instagram'ın bir süredir üzerinde çalıştığı canlı yayın özelliği nihayet ortaya çıktı. Böylelikle kullanıcılar artık tek tıkla anında yayın yapabilecekler
Instagram'a canlı yayın özelliği geliyor
 
Kısa süre önce trol ve spam yorumları engellemek için "yorumlara kapat"özelliğini hayata geçiren, resmi Windows 10 uygulamasını yayınlayan ve son olarak Hikayeler özelliğini Keşfet ekranına taşıyan Instagram, bu kez mobil kullanıcılar arasında her geçen gün daha popüler hale gelen canlı yayın pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.
Rusya merkezli T Journal web sitesinde yer alan habere göre Instagram’ın bir süredir Rusya’daki kullanıcılarla test ettiği canlı yayın özelliği yayınlanan ekran görüntüleri ve video ile gün yüzüne çıktı. Buna göre dileyen kullanıcılar artık -kameralarını aktifleştirdikten sonra- "Go Insta!" butonuna tıklayarak Instagram üzerinde anında canlı yayın gerçekleştirebilecekler.
Üstelik ana akış ekranındaki Hikayeler alanına eklenen "Live" simgesi ile arkadaşlarınızın canlı yayınlarını takip edebilecek ve Keşfet ekranından ise dünya çapındaki popüler yayınlara ulaşabileceksiniz. Instagram'ın potansiyel kullanıcılar için daha cazip hale gelmesini amaçlayan canlı yayın özelliğinin ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor ancak kullanıcılar şimdiden bu yeniliğin sosyal ağın yapısını ve ruhunu bozabileceği görüşündeler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2914 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, canlı yayın ve
3 etiket daha live instagram live Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim