Anlık Bildirim

Instagram'dan trol ve spam yorumları tamamen bitirecek yenilik

Son güncellemeyle birlikte "yorumlara kapat" yeniliğini hayata geçiren Instagram’da artık paylaştığınız fotoğraflara trol, spam ve reklam içerikli mesajların yazılmasını tamamen engelleyebilirsiniz.
Özellikle yüksek takipçi sayısına sahip popüler hesaplarda daha çok karşılaşılan trol ve spam yorumlar, sosyal ağın son yeniliğiyle birlikte deyim yerindeyse tarihe karışacak. Öyle ki "Yorumlara kapat" adıyla nitelendirilen fonksiyon sayesinde artık yüklediğiniz fotoğraflara mesaj yazılmasını engelleyebilmeniz mümkün.
Bunun için profilinizde fotoğraf paylaşırken yukarıdaki görselde yer alan işaretli seçeneği tıklamanız yeterli. Eğer daha önce yayınladığınız eski bir fotoğrafı yorumlara kapatmak istiyorsanız, görseli açtıktan sonra sağ üst köşedeki üç nokta simgesinden gerekli düzenlemeyi kolaylıkla yapabilirsiniz.
Reklam, argo, taciz ve küfür gibi istenmeyen yorumları engellemenin bir diğer yolu ise kısa süre önce duyurulan "yorum filtreleme" özelliği. Belirlenen kelimelerin geçtiği yorumları otomatik şekilde engelleyen servis sayesinde "geri takip", "son foto karşılıklı", "en güzel spor ayakkabılar burada" ve "komedi sevenleri bekleriz" gibi can sıkan mesajların profilinizde görünmesini önleyebilirsiniz. Kademeli olarak yayınlanan güncellemenin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için hayata geçirilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20072 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, cem yılmaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim