Anlık Bildirim

Instagram'a yorum beğenme ve yanıtlama özellikleri geldi

Her güncellemesiyle yetenekleri artan Instagram’a bu kez aynı Facebook ve YouTube’daki gibi yorum beğenme, yanıtlama gibi özelliklerin yanı sıra yeni kişi engelleme seçenekleri geldi.
Kısa süre önce hikayelerde ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim göndermeye başlayan ve diğer taraftan -Facebook ve Periscope’a rakip- canlı yayın özelliğini test etmeye devam eden Instagram yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Yayınlanan son güncelleme ile kullanıcılara daha fazla kontrol ve yönetim imkanı kazandıran platforma şimdi de yorum beğenme ve yanıtlama fonksiyonları eklendi. Böylelikle artık paylaşılan fotoğraf ve videolardaki yorumların yayındaki kalp simgesi ile hoşunuza giden mesajları beğenebileceksiniz. Her yorumun altında kaç kişinin beğendiği yazacak ve eğer yorumunuz başka bir kullanıcı tarafından beğenilirse bildirim alacaksınız. En çok beğenilen yorumun henüz en üst sırada yer almadığını da belirtelim.

Paylaşımlarınızı yorumlara tamamen kapatabilirsiniz 

Yanıtlama konusuna da pratik bir çözüm üreten Instagram’da yorumların altına eklenen "Yanıtla" seçeneğine tıklayarak artık etiketleme derdi olmadan istediğiniz yorumuna cevap verebilmeniz mümkün. Yorum yanıtlama özelliği de yine bildirim üzerinden kullanıcılara iletiliyor. Dileyen kişiler isterlerse "Gelişmiş Ayarlar" aracılığıyla paylaştıkları içeriği yoruma tamamen kapatabiliyorlar.
Son olarak artık istediğiniz profilleri takipçileriniz arasından daha etkin şekilde çıkarabileceksiniz. Önceden engelleme yöntemiyle yapılan bu işlem şimdi kişinin hakkınızda bilgi almasını tamamen önleyerek adeta sizi adeta görünmez hale getiriyor. Instagram’ın son yeniliklerini kullanabilmek için uygulamayı son sürüme güncellemeniz yeterli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15695 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim