Anlık Bildirim

Büyük iddia: Amazon, Electronic Arts'ı satın alacak

Geçtiğimiz saatlerde çıkan söylentilere göre Amazon, popüler oyun şirketi Electronic Arts'ı satın alıyor. Haberin gün içinde netleşmesi bekleniyor.                

Söylentiye göre Amazon Electornic Arts'ı satın alıyor Tam Boyutta Gör

Oyun sektörü son günlerde çok fazla satın alım haberi duymaya başladı ve aralarında gerçekten çok büyük satın alımlar mevcut. Son çıkan söylenti ise bunların arasına çok yakında yenisinin ekleneceği yönünde.

Amazon - EA

Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre Amazon, Electronic Arts'ı satın alıyor. Ne yazık ki şu anda netleşmiş bir haber yok ancak Amazon Prime Gaming'te arka arkaya verilen EA oyunlarını düşünürsek mantıklı geliyor diyebiliriz. Ayrıca EA'nin bir süredir suskun olmasının sebebi de bu olabilir. Ancak yine de söylentilen ibaret olduğunu belirtelim. Kaynaklar bilgi doğruysa gün içinde açıklanacağını belirtiyor.

Bu söylenti haberin çıkmasından kısa bir süre sonra başka bir kanal da bu haberin yalan olduğunu ve Amazon'un böyle bir teklif yapmadığını söyledi. Eğer haber gerçekse gerçekten enteresan günler bizi bekliyor diyebiliriz. Eğer yalan haberse bile EA ve Ubisoft'un satın alınma ihtimalinin yine de yüksek olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3233 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Electronic Arts, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim