Anlık Bildirim

Söylentiye göre GTA 6, 1980'lerde değil günümüzde geçecek

Daha önce birçok bilgiyi önceden sızdıran Tom Henderson, Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6'nın modern zamanda geçeceğini söylüyor.

Söylentiye göre GTA 6, 1980'lerde değil günümüzde geçecek Tam Boyutta Gör

Bugün oyun dünyasının en popüler serilerinden biri şüphesiz Grand Thef Auto. Serinin yeni oyunu, yani GTA 6 hakkında da hala resmi bir açıklama olmadığı için her gün başka bir söylenti çıkıyor.

Son çıkan söylenti ise önceden çıkan söylentilere göre daha güvenilir bir isimden geliyor. Söylentilerin sahibi daha önce Call of Duty ve Battlefield 6 ile ilgili birçok bilgiyi önceden sızdıran Tom Henderson'dan geliyor. Kendisi bazen şahsi Twitter hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlıyor. Geçtiğimiz günlerde de GTA 6 ile ilgili resmiyeti olmayan bir bilgi paylaşıldı.

Tom Henderson'ın söylediğine göre GTA 6; 1980'lerde değil, günümüzde geçen bir oyun olacak. Aynı GTA 5'te olduğu gibi. Aslında bu söylenti zaten tahmin edilen bir şeydi ancak yine de resmi olmadığını tekrar hatırlatalım. 

Yeni oyunun Vice City gibi geçmişte geçmesini isteyen birçok oyuncu vardı, bu söylenti onları biraz üzebilir. Ancak sanıyoruz ki GTA 6 hangi dönemde, hangi bölgede geçerse geçsin yine kaliteli olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37460 kez okundu.
26 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, gta vi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim