Anlık Bildirim

Söylentiye göre Mortal Kombat geliştiricisi, Marvel karakterleri için bir dövüş oyunu yapıyor

Söylentiye göre Mortal Kombat ve Injustice'i geliştiren stüdyo NetherRealm, Marvel karakterlerinin bulunduğu bir dövüş oyunu geliştiriyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Söylentiye göre Mortal Kombat geliştiricisi, Marvel karakterleri için bir dövüş oyunu yapıyor Tam Boyutta Gör

Günümüzün en popüler oyun serilerinden biri olan Mortal Kombat'in geliştiricisi NetherRealm Studios ile ilgili heyecanlandıran bir söylenti ortaya çıktı.

Dövüş oyunu deyince şüphesiz akla gelen ilk isimlerden birisi Mortal Kombat. Özellikle son yayınlanan film ile birlikte hayran kitlesini biraz daha genişletti ve popülerliğini arttırdı. Mortal Kombat'i geliştiren stüdyo NetherRealm Studios, bildiğiniz gibi ayrıca DC karakterlerinin bulunduğu Injustice isimli bir dövüş oyununun da geliştiricisi. Çıkan son söylentiler ise DC'nin rakibi olan Marvel için de NetherRealm Studios'tan bir oyun geldiği yönünde.

Söylentilerin çıkış noktası pek sağlam değil ne yazık ki ancak bu söylentinin gün yüzüne çıkması, Game Informer ile yapılan bir röportajda Mortal Kombat yaratıcısı Ed Boon'un potansiyel bir Marvel oyunu hakkında isteğini dile getirmesini hatırlatıyor. Kendisi konuşmaların gerçekleştiğini ancak bu konu hakkında konuşmaması gerektiğini söylemişti.

NetherRealm Studios'un bu oyunu yapmasının önünde bazı zorluklar var, Disney ve Warner Bros'un rakip olması gibi. Bildiğiniz gibi NetherRealm Studios, Warner Bros'a bağlı. Ancak NetherRealm Studios'un satışlardaki başarısını düşünürsek rakiplerin de bu konuda anlaşabileceğini düşünebiliriz. Mortal Kombat, Injustice tarzında bir Marvel dövüş oyunu oynamak keyifli olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim