Anlık Bildirim

Söylentiye göre sevilen korku oyunu Alan Wake'in ikinci oyunu yolda; Epic Games yayınlayacak

Oyun dünyasında korku türünün en sevilen oyunlarından biri olarak görülen Alan Wake'in yeni oyunu ciddi bir söylentiye göre geliştiriliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Söylentiye göre sevilen korku oyunu Alan Wake'in ikinci oyunu yolda; Epic Games yayınlayacak Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Remedy Entertaintment'ın yaptığı 2010'lu yılların en iyi korku oyunlarından biri olan Alan Wake'in devam oyunu söylentiye göre geliştiriliyor.

Daha önce birçok kez önemli bilgileri önceden sızdıran GamesBeat muhabiri Jeff Grubb, Alan Wake 2'nin yine Remedy tarafından geliştirildiğini aktardı. Oyunu yayınlayacak olan şirket de Remedy'nin anlaşması bulunduğu Epic Games. Jeff Grubb, oyunun ne zaman duyurulacağını bilmedğini ancak geliştirildiğini duyduğunu söyledi.

Remedy Entertaintment, 2019 yılında oyunun yayın haklarını Microsoft'tan satın almıştı. Şu anda aralarında özel bir anaşma olduğunu da düşünürsek oyunun Epic Games tarafından yayınlanması muhtemel. Gçetiğimiz haftalarda Remedy, şu anda 5 farklı proje üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bunların arasında bilinmeyen projeler bulunuyor.

Stüdyonun kreatif direktörü Sam Lake, daha öncesinde Alan Wake için bir devam oyunu yapmak istediğini belirtmişti. Umuyoruz ki en az ilk oyun kalitesinde bir devam oyununu yakın zamanda görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim