Anlık Bildirim

Spider-Man fragmanındaki hata hayranları heyecanlandırdı: Tobey Maguire filmde olacak mı?

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Home'un son fragmanındaki ufak hata hayranları heyecanlandırdı. Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın filmde olma ihtimali arttı.

Spider-Man fragmanındaki bir detay hayranları heyecanlandırdı Tam Boyutta Gör

Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home'dan yeni fragman dün sabah saatlerinde paylaşıldı. Fragmanın Brezilya'da gösterilen versiyonunda ufak bir hata dikkat çekti.

Tobey Maguire ve Andrew Garfield Filmde Olacak mı?

Bildiğiniz üzere uzun bir süredir daha önceki filmlerde Spider-Man'i canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın filmde olacağına dair ciddi söylentiler var. Tüm ekip bu durumu reddetse de hayranlar bu konuda teori üretmeyi bırakmıyor. Son yayınlanan fragmanda da bir detay dikkat çekti. Brezilya'da yayınlanan fragmanda tüm düşmanların havada olduğu bir sahne bulunuyor. Bu sahnede Lizard karakteri, görünmeyen bir karakterden darbe alıyor gibi duruyor. Bu da insanların aklına bu sahnedeki ekstra bir Spider-Man'in yalnızca fragman için silindiğini getirdi.

Bu teoriler her ne kadar yoğun bir şekilde tartışılsa da ne yazık ki hala net bir kanıt da göremedik. Sanıyoruz ki bu teorilerin gerçekliğini de film çıkmadan öğrenemeyeceğiz. Bahsi geçen sahneyi aşağıda bulabilirsiniz.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18688 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spider-man, marvel ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim