Dünyanın en büyük müzik platformlarından biri olan İsveç merkezli Spotify, yakın zamanda çok daha fazla sesli kitaba sahip olabilir. Yapılan yeni açıklamalara göre dev şirket, sesli kitap platformu Findaway’i satın aldı.
ABD, Ohio merkezli bir şirket olan Findaway, 325.000’den fazla sesli kitaba ev sahipliği yapıyordu. Şirketin Apple, Amazon gibi birçok şirketle de sesli kitap anlaşmaları bulunuyordu.
Yapılan yeni anlaşma hakkında herhangi bir detay paylaşılmasa da bu satın almanın, Spotify’ın kendi sesli kitap kütüphanesini oluşturmak istediğini gösterdiğini söylemek yanlış olmaz.
İsveç merkezli şirket tarafından yapılan açıklamalarda Findaway’in Spotify’a nasıl entegre edileceği belirtilmedi ancak anlaşmanın Spotify’ın sesli kitap kataloğunu genişleteceği, yayıncılar ve yazarlar için yeni fırsatlar yaratacağı ifade edildi.
Bu yeni karar, daha önce de küçük küçük sesli kitap hamleleri yapan Spotify’ın uzun vadeli hedeflerini gözler önüne seriyor. Şirket, podcast ve sesli kitaplara yönelik yatırımlarını artırarak kullanım alanını genişletmek istiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.