Anlık Bildirim

Spotify'ın Apple Watch uygulamasına iPhone'a bağlanmadan müzik çalma özelliği geldi

Spotify, Apple Watch uygulamasına son derece kullanışlı bir özellik ekledi. Kullanıcılar artık akıllı saatlerini iPhone’a bağlamadan müzik veya podcast dinleyebilecekler.

Spotify'ın Apple Watch uygulamasına iPhone'a bağlanmadan müzik çalma özelliği geldi Tam Boyutta Gör

İsveçli dijital müzik platformu Spotify, Apple Watch uygulamasına kullanıcıların iPhone’a bağlanmadan müzik dinleyebilmelerini sağlayacak yeni bir özellik ekledi. Şirket temsilcileri söz konusu işlevin dağıtıldığını onayladı.

Yeni özellik sayesinde Bluetooth üzerinden Apple Watch'a kulaklık veya hoparlör bağlayarak, örneğin spor sırasında akıllı telefonunuza ihtiyaç duymadan Spotify'daki müzik veya podcast içeriklerini dinleyebileceksiniz.

Spotify'ın Apple Watch uygulamasına iPhone'a bağlanmadan müzik çalma özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Yayılması birkaç hafta sürebilir

Şimdiye kadar akıllı saatte Spotify dinlemek için hücresel bağlantı özelliğine sahip Apple Watch modellerinde bile cihazın iPhone ile eşleştirilmesi gerekiyordu. Ama artık böyle bir durum söz konusu değil.

Bağımsız müzik çalma özelliği henüz tüm kullanıcılara ulaşmadı. Yayılması birkaç hafta alabilir. Uygulamayı App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Music Ücretsiz 170,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim