Anlık Bildirim

Spotify Wear OS uygulaması yerleşik oynatmayı destekliyor

Wear OS 2.0 ve üzeri akıllı saatleri için sunulan Spotify güncellemesi ile birlikte kullanıcılar bağımsız bir şekilde çalma listelerini dinleyerek saatlerine indirebilecekler.

Spotify Wear OS artık bağımsız Tam Boyutta Gör

Google’ın yeni Wear OS sürümünü ve Samsung’un da kendi ara yüzünü duyurmasının ardından geliştiricilerin güncellemeleri de gelmeye başladı. Spotify yeni güncellemesinde önemli destekler sunuyor. 

Spotify Wear OS güncellemesi neler sunuyor?

Geçtiğimiz aylarda watchOS güncellemesine sunulan ve uygulamayı bağımsız hale getiren özellik bu hafta da Wear OS güncellemesinde kendisine yer buldu. Yeni güncelleme ile Spotify artık bağımsız bir şekilde çalışabiliyor. 

Wear OS 2.0 ve üzeri için sunulan bu özellik akıllı saatiniz üzerinde bağımsız bir şekilde Spotify listelerinizi çalmanızı ve isterseniz listelerinizi indirebilmenizi sağlıyor. Böylece sürekli akıllı telefonu kontrol etmeye gerek kalmıyor. Tek şart ise akıllı saatinize kablosuz kulaklıklarınızı eşleştirmiş olmanız. 

Güncelleme Fossil, Mobvoi, Suunto ve Samsung marka akıllı saatlerden başlayacak. Sonrasında ise Wear OS 2.0 ve üzeri ara yüz barındıran diğer markaların modellerine de sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim