Anlık Bildirim

Dijital ödeme şirketi Square, Afterpay’i 29 milyar dolara satın alıyor

Jack Dorsey’in California, San Francisco merkezli finansal hizmetler ve dijital ödeme şirketi Square’in, Avusturalyalı finansal teknoloji şirketi Afterpay’i 29 milyar dolara satın alacağı açıklandı.

Twitter’ın kurucu ortaklarından ve CEO’su olan Jack Dorsey’in dijital ödeme şirketi Square,  Avusturalyalı fintech (finansal teknoloji) şirketi Afterpay’i satın alacağını açıkladı. Avusturalya’da şu ana kadar yaşanmış en büyük şirket satışı olacak olan birleşmenin 2022 yılının ilk çeyreğinde olması bekleniyor. Square ayrıca kripto para destekçisi olarak da bilinen bir dijital ödeme şirketi.

Square, Afterpay’i 29 milyar dolara satın alıyor Tam Boyutta Gör

Pazar günü yapılan açıklamada şirketin, Afterpay’in ihraç edilen bütün hisselerini 29 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alınmasının planlandığı duyuruldu. Bu satın almanın, Square’in ödeme sistemleri için stratejik planlarını daha da hızlandırması bekleniyor.

“Ortak hedeflerimiz var”

Jack Dorsey bununla ilgili şunları söyledi: “Afterpay ve Square şirketlerinin ortak bir hedefi var. Amacımız, finansal işlemleri daha adil, erişilebilir ve kapsayıcı hale getirmek. Afterpay de bu ilkelerimize uyuyor.”

Square, Afterpay’i 29 milyar dolara satın alıyor Tam Boyutta Gör

İşlemin bir parçası olarak Afterpay’in kurucu ortakları ve üst düzey yöneticileri Square’e katılacak ve Afterpay’in işlemlerinin Square ekosistemlerinde yönetilmesine yardımcı olacak.

Kaynakça https://cryptonewmedia.press/square-to-acquire-australian-fintech-afterpay-in-29b-deal/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+BitcoinIndependentNewsAndBlog+%28Cryptocurrency+new+media+press%29 https://tr.euronews.com/2021/08/02/dijital-odeme-platformu-square-afterpay-i-29-milyar-dolara-sat-n-al-yor Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim