Anlık Bildirim

Jack Dorsey, Threads'i hedef aldı: Uçan arabalar istiyorduk, 7 Twitter klonumuz var

Jack Dorsey, Meta'nın Threads'ini "Twitter klonu" olduğunu ve herhangi bir özgünlükten yoksun olduğunu söyleyerek eleştirdi.                                     
Jack Dorsey: Uçan arabalar istiyorduk, 7 Twitter klonumuz var Tam Boyutta Gör
Twitter'ın yaratıcısı Dorsey, Mark Zuckerberg'in Threads'ini sosyal ağın bir başka klonu olarak nitelendirdi ve uygulamayı Twitter'ın tasarımını ve işlevselliğini tamamen kopyalamakla eleştirdi.

İşadamı "Uçan arabalar istiyorduk, onun yerine yedi Twitter klonumuz oldu" diye espri yaptı. Gönderiyle birlikte Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky ve Not Boring gibi platformların arayüzlerini gösteren bir görsel de yayınlandı.

Twitter'ın şu anki sahibi Elon Musk, Dorsey'in gönderisine gülen bir emojiyle karşılık verdi. Her ikisi de son birkaç gündür Threads'i açıkça eleştirdiğinden, bu muhtemelen milyarderin dalga geçmeyi onayladığını ifade etme yoluydu.

Musk, Zuckerberg'i dava etmekle tehdit ediyor

Musk, Threads'in lansmanı nedeniyle Meta CEO'su Mark Zuckerberg'i dava etmekle tehdit ediyor ve şirketin "Twitter'ın ticari sırlarını ve diğer fikri mülkiyetlerini" yasadışı bir şekilde kullandığını iddia ediyor. Dorsey ise Threads'i büyük miktarda kullanıcı verisi topladığı için eleştirmişti.

Threads, Zuckerberg tarafından Twitter'ın muadili olarak konumlandırılıyor. Platform görsel olarak Twitter'ın tasarımının neredeyse aynısı. Kullanıcıların kayıt olabilmeleri için bir Instagram hesabına sahip olmaları da gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5883 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, threads ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim