Anlık Bildirim

Animasyon bir Star Trek filmi yolda

Popüler bilim kurgu macera markalarından olan Star Trek, Paramount+ ile büyümeye devam ediyor. Star Trek: Progidy ile çizgi dizi evrenine giren firma, bir çizgi film de hazırlıyor.

Star Trek'in animasyon filmi geliyor Tam Boyutta Gör

Paramount+ servisinin çıkışı ile güçlenen Star Trek markası, yeni projeler ile ilgi çekmeye devam ediyor. Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks ve Star Trek: Progidy ile ciddi anlamda büyüyen marka, büyüme planlarını devam ettirecek gibi duruyor.

Animasyon bir film yolda olabilir

Star Trek: Progidy ile animasyon dünyasına giren marka, ulaştıkları yeni kitleden memnun olmuşa benziyor. Aile ile izlenebilecek projelere ısınan firma, Star Trek: Progidy’i devam ettirmenin dışında başka animasyon serileri de düşünüyor. Progidy ile markanın bir hayli ilgi kazanması ise, yöneticileri animasyon bir film yapmak için teşvik etmiş.

Animasyon film projesi için acele etmeyeceklerini söyleyen Paramount CEO’su Brian Robbins, Star Trek filmi fikrini Spider-Man: Into the Spider-Verse’e benzetti. Alex Kurtzman, Into the Spider-Verse’ün son on yıldaki en iyi filmlerden olduğunu ve her yaş grubundan insanlara hitap edebildiğini belirtti. Hem Kurtzman hem de Robbins, Into the Spider-Verse gibi bir film yapmaktan keyif duyacaklarını belirtti. Son yıllarda popülerliği azalmış olan Star Trek, popüler medyada yeniden ilgi çekmeye başladı. Bakalım Star Trek’in gelecek projeleri nasıl olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim