Anlık Bildirim

Star Wars'ın sevilen karakterlerinden Boba Fett'in dizisi gelecek gibi duruyor

Star Wars serisinde sevilen karakterlerden biri olan Boba Fett'in dizisi gelecek gibi duruyor ve hatta bu yıl içerisinde yapımına başlanılması bekleniyor.

Star Wars'ın sevilen karakterlerinden Boba Fett'in dizisi gelecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu türünün önemli isimlerinden biri olan ancak ne yazık ki son birkaç yıldır hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Star Wars markasına yeni bir yapım eklenecek gibi duruyor.

Sektörde güvenilir haber yapan isimlerden olan Deadline'ın raporuna göre, Disney+ için bir Boba Fett dizisi planlanıyor. Hatta dizi için çalışmaların da çok yakında başlayacağı söyleniyor. Söylentiye göre dizinin yapımına, The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimlerinden önce başlanması bekleniyormuş The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimlerinin de bu yıl bitmeden başlaması bekleniyor. Yani çok kısa bir süre içinde Boba Fett dizisinin çekimlerine başlanabilir.

Proje bu kadar uzun süre saklandığına göre çekimleri başladığı zaman da resmi bir duyuru göremeyebiliriz ancak büyük bir ihtimalle bu projenin gerçek olduğunu söylemek gerek. Boba Fett karakterini de zaten The Mandalorian'ın ikinci sezonunda gördük ve görmeyce de devam eeceğiz gibi duruyor. 

The Madnalorian'ın bugün ikinci sezon ikinci bölümü yayınlandı ve 6 hafta daha yayınlanarak toplam 8 bölümde ikinci sezon finalini yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim