Anlık Bildirim

Starfield için yapılan yeni kullanıcı yorumları çoğunlukla olumsuz

Bethesda’nın en son oyunu olan uzay temalı RPG Starfield için Steam’deki son kullanıcı yorumlar artık çoğunlukla olumsuza düştü. Starfield, 2023’ün en çok beklenen oyunlarından birisiydi.
Starfield’ın yeni kullanıcı yorumları artık çoğunlukla olumsuz Tam Boyutta Gör
2023’ün en çok beklenen oyunlarından birisi olan Bethesda’nın uzay temalı RPG’si Starfield, mevcut haliyle hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Starfield'ın yeni kullanıcı incelemeleri Steam'de çoğunlukla olumsuza düştü ve bunların çoğu 100 saatten fazla oynamış oyunculardan geliyor.

Starfield için son yorumlar olumsuz

Starfield’ın yeni kullanıcı yorumları artık çoğunlukla olumsuz Tam Boyutta Gör
Kendisinden önceki çevrimiçi oyun gibi, Bethesda'nın son uzay tabanlı oyunu Starfield da oyun dünyasını ikiye bölmüş durumda. Starfield, Steam'de karışık bir kullanıcı incelemesi puanına sahip, ancak oyun son incelemeler kategorisinde çoğunlukla olumsuza düşmüş durumda. Son incelemelerin büyük bir kısmının oyunu uzun süre oynayan kişilerden geldiğini de belirtmek gerek: Toplam 86.000'den fazla yorumcunun 14.000'den fazlası Starfield'ı 100 saatten fazla oynamış durumda.
Starfield’ın yeni kullanıcı yorumları artık çoğunlukla olumsuz Tam Boyutta Gör
Steam'in ölçümlerine göre, 28 Kasım - 27 Aralık tarihleri arasında 7.280 yeni Starfield incelemesi yapıldı. Bu sayının %67'si veya 4.889'u olumsuzdu ve başkalarının Starfield'ı satın alıp oynamasını tavsiye etmiyordu. Olumsuz yorumlar incelendiğinde oyuncuların, Starfield'ın sıkıcı, yavan veya genel olarak tamamlanmamış özelliklere sahip olduğunu söylediği görülüyor.

Oyunu 367,8 saat oynamış bir yorumcu yaptığı bir incelemede "Ne kadar uzun süre oynarsam o kadar az keyif alıyorum" ifadelerini kullanıyor. Oyunu 445 saat kadar oynayan bir başka kullanıcı ise "Starfield, iyi bir Bethesda açık dünya macera RPG'sinin kötü bir örneği, ama aynı zamanda Bethesda'nın son birkaç yıldaki tasarım felsefesinde yanlış olan her şeyin iyi bir örneği" yorumunda bulunuyor.

Öte yandan birkaç gün önce Bethesda, Starfield için büyük bir güncellemenin 2024’te geleceğini duyurdu. Yıl boyunca da güncellemeler gelecek ve bunlar 6 haftada bir yayınlanacak. İlk güncelleme Şubat ayında çıkacak. Bu güncellemeler ana hatlarıyla şunlara odaklanacak: şehir haritaları, seyahat yöntemleri, oynanış seçenekleri, resmi mod desteği, kişiselleştirme yöntemleri ve ilk genişleme paketi Shattered Space.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3441 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bethesda, starfield ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim