Anlık Bildirim

Epic Games'in bugünkü ücretsiz oyunu erişime açıldı: 4 Ocak

Epic Games yılbaşı haftasından bu yana günlük ücretsiz oyunlara devam ediyor. Bugün Marvel's Guardians of the Galaxy, Epic Games'te ücretsiz olarak sunuluyor.  
Steam'de 900 TL'ye satılan oyun Epic Games'te ücretsiz! Tam Boyutta Gör
Epic Games Store, ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Kaçıranlar için yılbaşına özel gizemli oyun dönemi halen sürüyor ve kullanıcılara her gün yeni bir oyun sunuluyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise Epic Games'in 4 Ocak hediyesi erişime açıldı. İşte bugünkü gizemli oyun.

Epic Games'in bugünkü ücretsiz oyunu erişime açıldı

Epic Games'in bugün yani 4 Ocak tarihinde oyunculara verdiği hediye, aksiyon-macera türündeki Marvel's Guardians of the Galaxy olacak. Oyunun Epic Games'teki değeri 369 TL, Steam'deki değeri ise 892 TL. Oyunu 11 Ocak Türkiye saati ile 19:00'e kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklerseniz, tamamen sizin olacak. Mağaza sayfasını aşağıda bulabilirsiniz.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye gitmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim