Anlık Bildirim

Steam Deck'in desteklenen oyun sayısı paylaşıldı: 100'den fazla oyunla tam uyumlu

Valve tarafından geliştirilen taşınabilir oyun konsolu Steam Deck'in desteklenen oyun sayısı ortaya çıktı. Yeni konsol, 250'den fazla oyundan 112'si ile tam uyumlu çalışacak.

Steam Deck'in desteklenen oyun sayısı açıklandı Tam Boyutta Gör

Steam platformu ile büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Valve, bilindiği üzere taşınabilir oyun konsolu Steam Deck üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni konsolun çıkışına az bir süre kala bir Steam kullanıcısı tarafından cihazın desteklediği oyun sayısı sızdırıldı.

100 üzerinden 60 oyuna tam destek sunacak

Paylaşılan bilgilere göre 250'den fazla oyunda test edilen Steam Deck, bu oyunlardan 112'sinde tam uyumluluk sertifikası elde etti. Bununla birlikte tam uyumlu sertifikası alan bu oyunların daha okunaklı bir arayüz ve daha iyi bir performans sunacağını söyleyebiliriz. Geriye kalan 108 oyunda ise ince ayarlar yapılmasına ihtiyaç duyan Steam Deck, test edilen 38 oyunu ise desteklemiyor.

Doğrulananlar arasında en dikkat çekici oyunlara geldiğimizde Death Standing, Portal 2, Dark Souls 2 ve 3 olmak üzere Cuphead ve Celeste gibi indie oyunlar yer alırken, 25 Şubat'ta ilk ön siparişleri gönderilecek yeni cihazın desteklediği tüm oyunlara göz atmak isteyen kullanıcılar buradan tam listeye ulaşabilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim