Anlık Bildirim

Steam Deck'in içi açıldı: Siz kesinlikle açmayın!

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurulmasından bu yana oyuncuların heyecanla beklediği taşınabilir bilgisayar Steam Deck'in yeni resmi videosunda cihazın içi açıldı.

Steam Deck'in parçalara ayırma videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Valve'in yeni taşınabilir bilgisayarı Steam Deck için tarih yaklaşıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Valve, cihazın resmi sökme videosunu paylaştı ve çok önemli bir uyarıda bulundu.

Kesinlikle Açmayın!

Valve'in paylaştığı resmi video ile cihazın içerisindeki parçaları ayrıntılı bir şekilde görebildik. Ayrıca ciddi bir uyarı da video ile yapıldı. Valve'in söylediğine göre Steam Deck, çok sıkı tasarlanmış bir sisteme sahip ve kullanıcı tarafından değiştirilebilecek şekilde tasarlanmamış. Ufak bir hareketeniz ile tüm cihazı bozabilir veya daha kötüsüne sebep olabilirsiniz.

Ancak Valve tüm risklere rağmen bu konuda projesyonel biriyseniz ve SSD'yi değiştirmek istiyorsanız diye videoda ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Büyük bir ihtimalle cihaz çıktıktan sonra kullanıcılar tarafından Steam Deck'in açıldığı videolar göreceğiz ancak umuyoruz ki sağlıksal bir probleme sebep olmazlar. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Steam Deck, bu yılın sonunda birçok ülke için çıkış yapacak ancak ne yazık ki aralarında Türkiye bulunmuyor. Cihazın başlangıç fiyatı ise 400 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12452 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Steam Deck, Valve ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim