Anlık Bildirim

Steam'in bir sonraki oyun festivalinin tarihi belli oldu

Steam'in geçtiğimiz haftalarda başlayan oyun festivalinin ardından sıradaki oyun festivalinin tarihi de belli oldu. Bu durum ayrıca indirim dönemi için de bir ipucu verebilir.

Steam'in bir sonraki oyun festivalinin tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan Steam'in bir süredir düzenlediği Oyun Festivali'nin yenisi için tarih belli oldu.

Birkaç hafta önce son festivalini düzenleyen Steam'in yeni oyun festivali 16 Haziran - 22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Bir değişikliğe gidilmezse eğer bu festivalde yüzlerce oyunun demosu erişime açılacak ve oyuncular geliştiricilerle sohbet etme şansı bulacak.

Geçtiğimiz oyun festivalinde 500 farklı oyunun demosu Steam üzerinden erişime açılmıştı. Haziran ayında düzenlenecek olan festivalin ayrıntıları ne yazık ki şu an için belli değil.

Ancak bu tarih bizlere ayrıca Steam'in yaz indirimleri için de bir ipucu veriyor olabilir. Çünkü festival ile birlikte ya da festivalin ardından genelde Steam indirimleri başlar. Kısaca Haziran ayının ikinci yarısında bir Steam Yaz İndirimi görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim