Anlık Bildirim

Steam mağazası aynı anda en çok kullanıcı rekorunu kırdı

Halen en çok ziyaret edilen oyun mağazası konumundaki Steam geçtiğimiz hafta sonunda aynı anda en çok kullanıcı rekorunu kırdı. Son rekor iki yıl önce kırılmıştı.

Steam mağazası aynı anda en çok kullanıcı rekorunu kırdı Tam Boyutta Gör

Epic Games mağazası son dönemde yaptığı oyun lansmanları ve oyun hediyeleri ile 100 milyon kullanıcı sayısını geçerken Steam mağazası ise liderliğini sürdürüyor. Mağaza aynı anda en çok kullanıcı rekorunu kırdı.

Rekor kırıldı

Steam Database platformunun analizlerine göre Pazar günü Steam mağazasında aynı anda 18.8 milyon kullanıcı giriş yaptı. Daha önce bu rekor aynı anda 18.53 milyon kullanıcı ile iki sene önce kırılmıştı.

Bununla birlikte aynı anda oyunda olan oyuncu sayısı ise azalmış. İki yıl önce 7 milyon olan anlık kullanıcı sayısı son ölçümlerde 5.8 milyona kadar gerilemiş. Bu da oyun oynama kısmında biraz kullanıcı kaybedildiğini gösteriyor. Steam uygulaması kurulduktan sonra açılışta başladığı için kullanıcı plaforma girmek istemese de bile sayılmış oluyor.

Steam'in son rakamları rakibi Epic Games için elbette iyi bir haber değil zira artışını sürdürüyor. Bununla birlikte Epic Games sürekli yatırım yaparak aradaki farkı kapatmak niyetinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim