Anlık Bildirim

Steam Oyun Festivali başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu gibi Steam yeni oyun festivali başladı. Bu seferki Steam Oyun Festivalinde 500'den fazla oyunun deneme sürümü ücretsiz yayınlandı.

Steam Oyun Festivali başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan Steam'in yeni oyun festivali, geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu  yalnızca birkaç dakika önce başladı. 

3 Şubat 21.00'da başlayan yeni Steam Oyun Festivali, 10 Şubat 21.00'a kadar devam edecek. Bu süreçte 500'den fazla oyunun demosunu oynayabileceksiniz ve oyunlar ile ilgili canlı yayınlara katılıp geliştiriciler ile sohbet edebileceksiniz. Buraya tıklayarak festivalin ana sayfasına ulaşabilir ve hangi oyunların demolarının bulunduğunu öğrenebilirsiniz. Her oyunun canlı yayınını, oyunun kendi Steam sayfasında bulabilirsiniz. 

Demosunu deneyebildiğiniz oyunlar arasında henüz çıkmamış oyunlar da bulunuyor, daha önceden çıkışını yapmış oyunlar da. Ancak oyunların genel olarak bağımsız yapımlardan oluştuğunu söylemek gerek. Aralarında gerçekten muazzam oyunlar da bulunuyor, bu yüzden göz gezdirmeyi ihmal etmeyin.

Son olarak 11 Şubat'ta başlayıp 15 Şubat'ta bitecek bir Steam indirimi olacağını hatırlatalım. İndirimler başladığında sizlere tekrar aktaracağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40347 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam oyun festivali, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim