Anlık Bildirim

Steve Jobs imzalı bir çek açık artırmayla rekor fiyata satıldı!

Steve Jobs tarafından imzalanan 1976 yılından kalma bir Apple Computer Company çeki açık artırma müzayedesinde uçuk bir fiyat karşılığında satıldı. Peki neden bu kadar değerli?
Steve Jobs imzalı bir çek açık artırmada satıldı Tam Boyutta Gör
Apple'ın kurucusu Steve Jobs, gerek hayat hikayesiyle gerekse başarı öyküleriyle dünyadaki teknolojiye büyük anlamda yön veren yegane isim. Öyle ki ölümünden sonra ona ait olan eşyalar ya da onun orijinal imzasının olduğu değerli belgeler, aradan yıllar geçtikçe daha da değerleniyor. Tabi bu eşyaları değerli kılan en önemli etken hikayeleri.

RR Auction tarafından düzenlenen açık artırmada, Steve Jobs tarafından imzalanmış bir Apple Computer Company çeki 106.985 dolara satıldı. Çek, 1976 yılında Jobs tarafından doldurulup imzalanmış ve Kuzey Kaliforniya'daki teknoloji şirketlerine hizmet sunan bir danışmanlık firması Crampton, Remke & Miller INC. adına düzenlenmiş.

Garajda çalıştıkları telesekreterlik hizmetinin adresi

Jobs'ın çekini 770 Welch Rd.,Ste. 154, Palo Alto adresindeki ilk Apple adresini kullanması nedeniyle dikkate değer olduğunu düşünen oldukça çok kişi var ki böyle uçuk bir fiyata satılmış. Bu adres aslında Jobs ve Wozniak'ın birlikte garajda çalışırken kullandıkları telesekreterlik hizmetinin adresi. Bu müzayedenin koleksiyoncular tarafından büyük ilgi çektiği ise açık bir gerçek.

Steve Jobs ve Wozniak tarafından imzalanmış bir başka eski çek ise geçtiğimiz sene açık artırma ile 164.000 dolara satılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim