Anlık Bildirim

Stranger Things'in 4. sezonu 2022'de geliyor! Yeni görseller paylaşıldı

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in dördüncü sezonu 2022'de geliyor. Ayrıca diziden yeni görseller de paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Stranger Things'in 4. sezonu 2022'de geliyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in popülerliğinde büyük payı olan ve şu anda da en popüler dizilerden birisi olan Stranger Things'in dördüncü sezonunun yayın tarihi ile ilgili ilk resmi bilgi geldi.

Stranger Things 4. Sezon 2022'de Geliyor

Stranger Things'in resmi Twitter sayfasından yapılan paylaşıma göre dizinin dördüncü sezonu 2022 yılında geliyor. Normalde bu yıl yayınlanması beklenen dizinin çekimleri ne yazık ki Covid-19 sebebiyle ertelenmişti. Bu ertelenmenin sonucu olarak da dizi 2022 yılına sarkmış gibi duruyor.

Net bir tarih verilmesede dördüncü sezon büyük bir ihtimalle 2022'nin ilk yarısında gelecektir. Ayrıca dizinin yeni sezonundan bazı yeni görseller paylaşıldı. Görselleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu sezonun, başrolde olan çocukların da büyümesi sebebiyle daha karanlık bir sezon olacağı söylenmişti. Ayrıca senaryonun yazılma kısmı da diğer sezonlara göre daha uzun sürdü.

Stranger Things 4. Sezon Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim