Anlık Bildirim

Stranger Things'in 4. sezonu yetişkinlere daha çok hitap edecek

Netflix’in en çok bilinen dizilerinden biri olan Stranger Things’in dördüncü sezon tonu ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Açıklama göre yetişkinlere daha çok hitap edecek.

Stranger Things'in 4. sezonu yetişkinlere daha çok hitap edecek Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve şu anda Netflix’in bu kadar popüler olmasında şüphesiz büyük bir paya sahip olan Stranger Things’in yeni sezon çekimleri şu anda devam ediyor. Yeni sezonun tonu hakkında da yeni bir açıklama yapıldı.

Dizinin başrollerinden olan Gaten Matarazzo, geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı ve orada dizinin yeni sezonu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Gaten Matarazzo'ya göre dizinin dördüncü sezonunun yetişkin tonu daha fazla olacak.

Dizideki oyuncuların büyümesi ile birlikte bu tarz bir değişimin olması zaten bekleniyordu ancak ne kadar büyük bir değişim olduğunu elbette yayınlanınca göreceğiz Daha önce de dördüncü sezon ile ilgili şu ana kadarki en karanlık sezon olacağı söylenmişti. 

Ne yazık ki hala dizinin yayın tarihi belli değil. Bu yılın başlarında yayınlanması bekleniyordu ancak salgın sebebiyle çekimler aksadı. Yeni sezonun bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanan tüm sezonları şu anda Netflix’te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19506 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
stranger things, 4. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim