Anlık Bildirim

Subaru, WRX STI modelini emekliye ayırıyor

Dev otomobil üreticisi Subaru, performans tepe modeli WRX STI'nın yeni nesil bir versiyonun üretilmeyeceğini açıkladı. Şirket elektrifikasyona olan yatırımlarını arttıracak.

Subaru WRX STI'yı emekliye ayırıyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Günümüzde elektrikli araç kullanımının artması ile birlikte büyük otomobil üreticileri, içten yanmalı motorlara sahip popüler araçlarını emekliye ayırmaya başladı. Cuma günü gerçekleştirilen bir basın açıklamasında Subaru, yeni nesil bir WRX STI modeli üretme planları olmadığını söyledi.

Elektrikli olarak tekrar üretilebilir

Şirketin ilk elektrikli aracı Solterra modelinin 71,4 kWh pil ve hem ön hem de dört çekişli versiyonları ile birlikte bu yıl içerisinde satışa sunulması beklenirken, performans aracı WRX STI modeli de elektrikli olarak tekrar karşımıza çıkabilir.

Üretimi durdurma kararının ''sera gazları (GHG), sıfır emisyonlu araçlar (ZEV), Kurumsal Ortalama Yakıt Ekonomisi (CAFÉ)'' standartlarını karşılamak amacıyla alındığı bildiren Subaru, "Subaru Corporation, elektrifikasyon da dahil olmak üzere yeni nesil Subaru WRX STI için fırsatları araştırıyor" açıklamasında bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3113 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
subaru, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim