Anlık Bildirim

Subway Surfers'ın devam oyunu MetroLand ilk defa AppGallery'de yayınlandı

Subway Surfers'ın devam oyunu olan MetroLand ilk defa AppGallery'de yayınlandı. Oyun yapımcısı Kiloo, yeni oyunu MetroLand'i Huawei modellerine özel olarak ilk defa AppGallery'de yayınladı.

Subway Surfers'ın devam oyunu MetroLand, AppGallery'de yayınlandı Tam Boyutta Gör

2012 yılından bu yana mobil platformda en popüler oyunlar arasında yer alan hatta zirveyi gören Subway Surfers'ın devam oyunu olan MetroLand, ilk defa AppGallery'de yayınlandı. 3 Şubat'ta ilk olarak AppGallery'de yayınlanan MetroLand, şu anda Huawei modellerinde oynanılabilir. Diğer platformlara ise ne zaman geleceği henüz belli değil.

MetroLand ilk defa AppGallery'de!

Huawei'nin uygulama platformu olan AppGallery, mobil platformun en popüler oyunu olan Subway Surfers'ın devam oyunu olan MetroLand'i ilk sunan platform oldu. 3 Şubat'ta oyuncuların beğenisine sunulan MetroLand, özel olarak ilk defa Huawei'nin mobil uygulama platformu AppGallery'de yayınlandı.

Oyuncuları genç ve enerjik kaşifler olmaya, atılgan olmaya, kaçmaya ve hatta kötü MegaCorp muhafızlarını geçmek için parkour yapmaya davet eden MetroLand, bir metropol ortamına sahip. Bir şehirde geçen oyunda toplamda yedi farklı alan bulunuyor ve oyuncular ilerleme kaydettikçe yeni alanlar açılıyor. Tabi bu süreçte oyuncuların maceranın ve heyecanın doruklarına ulaşması amaçlanıyor. Oyun yapımcısı Kiloo'nun CEO'su oyun hakkında şu açıklamada bulundu:

"Yıllar boyunca sonsuz koşu oyunları üzerinde çalışırken edindiğimiz tüm deneyimleri topladık ve bunları mükemmel bir şekilde casual koşu oyunumuzda birleştirdik. MetroLand tanıdık ve ilgi çekici, ancak yine de şaşırtıcı bükülmelere sahip. MetroLand, oyunun düşmanları MegaCorp'a karşı eğlenceli isyanlarında karizmatik genç grubumuza katılacak kadar cesur olan herkes için yenilikler içeriyor.”

Huawei'nin Mobil Hizmetler Başkan Yardımcısı ise şu açıklamalarda bulundu:

“Oyunlar daha uzun veya daha kısa, daha kolay veya daha zor, karikatürize veya gerçekçi olabilir. Ama nihayetinde iyi oyunları diğerlerinden ayıran şey, eğlence seviyeleridir. AppGallery editörlerinin kullanıcılarımız için piyasadaki en iyi oyunları seçmesine yönelik anahtar kriter de tam olarak budur. Bu mantığı göz önünde bulundurarak, tüm Android akıllı telefonlardaki tüm AppGallery kullanıcılarına, yeni nesil sonsuz koşu oyunları türünün tacını elinde tutan olağanüstü Kiloo ekibini sunmaktan son derece memnunuz.”

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük üçüncü uygulama mağazası olan AppGallery, Kiloo tarafından geliştirilen MetroLand'i ilk yayınlayan mobil uygulama mağazası oldu. Şimdilik sadece AppGallery üzerinden Huawei kullanıcılarına sunulan Subway Surfers'ın devam oyunu MetroLand, ilerleyen zamanlarda diğer platformlarda da yayınlanacak. Ek olarak MetroLand'i AppGallery'den indirmek isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim