Anlık Bildirim

Super Bowl 2020'nin en çok konuşulan 6 fragmanı

Super Bowl 2020'de bu yıl; Marvel film ve dizileri, yeni James Bond filmi ve Hızlı ve Öfkeli 9 gibi yılın merakla beklenen yapımlarından yeni fragmanlar paylaşıldı.

Super Bowl 2020'nin en çok konuşulan 6 fragmanı Tam Boyutta Gör

ABD'de bu yıl 2 Şubat'ta düzenlenen Super Bowl etkinliği, bu sene de yine sinema ve televizyon dünyasının odağı halindeydi. Milyonlarca insanın merakla takip ettiği etkinlikte birçok film ve diziyle ilgili yepyeni bilgiler, görseller ve fragmanlar paylaşıldı. İşte Super Bowl 2020'nin en çok konuşulan 5 fragmanı:

Black Widow

Filmin kötü adamı Taskmaster'ın Kaptan Amerika'yı taklit eden kalkan hareketi fragmanın dikkat çeken noktalarından olmuş. Captain America: Civil War ve Avengers: Infinty War arasında bir dönemde geçen Black Widow, 1 Mayıs 2020'de gösterime girecek.

WandaVision, Falcon and the Winter Soldier ve Loki

Marvel Sinematik Evreni heyecanı bu yıl beyaz perdeden daha çok Disney Plus platformunda yaşanacak. Falcon & Winter Soldier dizisinin Ağustos 2020'de, WandaVision'ın ise yıl sonuna doğru yayınlanması bekleniyor. 

Fast and Furious 9

Hızlı ve Öfkeli serisinin artık absürt bir noktaya ulaşan aksiyonu yeni filmde de devam ediyor. John Cena'nın Dominic Toretto'nun kardeşini canlandırdığı Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs'te vizyona girecek. Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan uzun fragmanı için buraya tıklayabilirsiniz.

Top Gun: Maverick

1980'lerin kült aksiyon filmlerinden olan Top Gun, tam 34 yıl sonra geri dönüyor. Bir türlü yaşlanmayan aktör Tom Cruise yeni filmin başrolünde yer alacak. Top Gun: Maverick, ülkemizde 26 Haziran 2020'de vizyona girecek.

No Time to Die

Beyaz perdenin sevilen ajanı James Bond, yaklaşık 4,5 yıllık aranın ardından nihayet geri dönüyor. Daniel Craig'in James Bond karakterini son kez canlandırdığı yeni filmde, kötü adam rolünü Oscar ödüllü aktör Rami Malek üstlenecek. No Time to Die, 3 Nisan 2020'de sinemaseverlerle buluşacak.

Mulan

Disney son yıllarda canlı-aksiyon remake'leriyle beyaz perdede müthiş bir başarıya imza attı. Şimdi bu seriye Mulan da katılıyor. Ülkemizde 17 Nisan'da vizyona girecek olan Mulan'ın özellikle de Çin gişelerinde büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim