Anlık Bildirim

Analistler Nintendo Switch'in 4K modeli için daha uzun süre bekleyeceğimizi düşünüyor

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Switch'in OLED modelinin ardından oyuncular bir hayli mutsuz oldu. Ancak analistler beklenen 4K modeli yakında görmeyeceğimizi söylüyor.

Switch'in 4K modeli için daha uzun bir süre var

Nintendo'nun son oyun konsolu Nintendo Switch özellikle son dönemde kullanıcı sayısını ve popülerliğini bir hayli arttırdı. Taşınabilir bir konsol olması ve diğer taşınabilir konsollara göre daha kaliteli oyunlar görmemiz Switch'in en büyük artısı oldu. Ancak yeni nesil konsoların gelmesi ve teknolojinin de gelişmesi ile birlikte oyuncular Nintendo'dan 4K görsellik sunan yeni bir versiyon bekliyordu.

Hatta Nintendo'nun bu konu üzerinde çalıştığına dair de birçok söylenti ortaya çıktı. DLSS'in olacağı ve daha yüksek çözünürlük sunması beklenen bir konsolun bu yıl içerisinde tanıtılacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda da yeni Switch modeli duyuruldu ancak beklenilen gibi bir model olmadı. Neredeyse tek fark 7 inçlik Oled ekrandı diyebiliriz.

4K Model İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz

Kantan Games CEO'su Dr. Serkan Toto ve analist Matthew Bailey, beklenen 4K Switch modelinin düşündüğümüzden daha uzun süre sonra çıkış yapacağını düşünüyor. 

Yeni modelin yalnızca Oled ekran yeniliğiyle geliyor olması özellikle yurt dışı basınında birçok tepkiye yol açtı. Umuyoruz ki en kısa sürede en azından duyurusunu görebiliriz. Oled Model, 8 Ekim 2021'de çıkış yapacak. Konsolun görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim