Anlık Bildirim

Tecno Camon 18 optik yakınlaştırma ile geliyor

Tecno Camon 18 akıllı telefon modeli toplamda 60x melez yakınlaştırma ve optik görüntü dengeleme ile firmanın bugüne kadar ki en gelişmiş kamera paketine sahip olacak.

Tecno Camon 18 geliyor Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de üretilen Tecno Camon 16 modelini iki nesil sonrası Tecno Camon 18 satışa çıkıyor. Çıtayı iyice yükselten firma optik yakınlaştırma ve dengeleme gibi rekabetçi özelliklere yer veriyor. 

Tecno Camon 18 neler sunacak?

Çinli Transsion holdingin yan şirketi olan Tecno ilk etapta uygun fiyatlı ürünlerle faaliyetlerine başlamıştı. Ülkemizde de üretim yapan firma yavaş yavaş çıtayı yükseltiyor. Tecno Camon 18 bunun son noktası olacak. 

Sızdırılan bilgilere göre Tecno Camon 18 üçlü kamera sistemi ile geliyor. 16-135mm lensler ve f/1.6-3.5 sensörlerle donatılan paket 5x optik yakınlaştırma ile toplamda 60x melez yakınlaştırma yapabiliyor. Yine optik görüntü sabitleme de pakete dahil edilmiş. 

Oldukça ince bir profile sahip olan gövde köşegen bir tasarım benimsemiş. Önceki nesilde olduğu gibi 6.8 inçlik bir ekran ve Helio G90 veya G95 yonga seti beklentisi hakim. Fiyat olarak ise 300$ seviyesine yakın bir çizgi görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim