Anlık Bildirim

Tecno yine iddialı: Sıvı lens periskop ve değişken diyafram

Her yıl düzenli olarak yeni bir teknoloji tanıtan Tecno markası bu kez ses getirecek bir duyuru yaptı. Sıvı lens periskop ve değişken diyafram sektörde örnek olacak. 
Tecno Tam Boyutta Gör
Her yıl düzenlediği Future Lens etkinliğinde yenilikçi fotoğraf teknolojilerini tanıtan Tecno markası bu yıl da iddialı. Şahin gözü telefoto lens, evrensel ten tonu gibi teknolojilerin ardından bu kez 2 farklı teknoloji gündemde.

Sıvı lens periskop ve değişken diyafram

Tecno tarafından tanıtılan ilk teknoloji değişken diyafram aralığı. W şekilli ayarlanabilir diyafram aralığı tanımı yapılan bu yeni teknoloji mürekkepbalığından ilham almış. Yoğun ışıkların olduğu ortamlarda parlamayı en aza indirmeyi amaçlıyor.

Diğer teknoloji ise sektörün ilk sıvı telefoto makro lensi. Tecno sektörde mevcut olan sıvı lens teknolojisini periskop yapısına entegre ederek yenilik getirmiş. Firma voltaj kullanarak lens eğimini ayarlıyor ve 5cm makro odaklanma elde ediliyor. Firma gerçek makro fotoğrafçılığa yaklaştıklarını belirtiyor.

Tecno iki önemli teknolojisini tanıttı Tam Boyutta Gör

Evrensel ten tonu ve bu iki yeni teknoloji CES 2024 fuarında sergilenecek. Firmanın şimdilik Tecno Phantom X serisinde bu teknolojilere yer vereceği tahmin ediliyor. Daha sonra ise alt seviye modellere de sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim