Anlık Bildirim

Tecno Spark 7 Pro çıtayı yükseltiyor

Tecno Spark 7 Pro akıllı telefon modelinde Helio G80 yonga seti, 48MP ana sensör, 5000mAh kapasiteli batarya, ön panele entegre LED flaş gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

Tecno Spark 7 Pro iddialı özelliklerle geliyor Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de yerli üretime başlayacağını duyuran Tecno markası yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Tecno Spark 7 modelinin ardından Tecno Spark 7 Pro modeli de resmiyet kazandı. 

Tecno Spark 7 Pro özellikleri ve fiyatı

Tecno Spark 7 modeli üst çerçeveye entegre ettiği çift LED flaş ile ilgi görmüştü. Tecno Spark 7 Pro yine aynı özelliği devam ettiriyor ve performans tarafında önemli iyileştirmeler ile geliyor. 

6.6 inçlik IPS LCD ekranda 1600x720 piksel çözünürlük sunan ürün 90Hz tazeleme hızı, 180Hz dokunmatik örnekleme hızı ve 268ppi yoğunluk değerine sahip. Su damlası çentik ile ekran-kasa oranı yüzde 89.5 olarak gerçekleşmiş. 

MediaTek Helio G80 yonga setinden gücünü alan akıllı telefonda 4GB/6GB RAM bellek ve 64GB depolama kapasitesi yer alıyor. 5000mAh kapasiteli batarya 10W hızlı şarj ile destekleniyor. 

Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde ana sensör, 2MP derinlik sensörü ve makro sensör barındırıyor. Yapay zeka ile desteklenen pakette dörtlü LED flaş da yer alıyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. Tecno Spark 7 Pro modeli 137$ ve 151$ olarak satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13046 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tecno, tecno spark 7 pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim