Anlık Bildirim

Tekken 8 Crossplay desteğine sahip olacak

Dünyanın en popüler dövüş serilerinden olan Tekken, yakında serinin yeni yapımına kavuşacak. Unreal Engine 5 ile yeni nesil için geliştirilen oyunun crossplay desteğine sahip olacağı açıklandı.
Tekken 8 ile platformlar arası maçlar mümkün olacak Tam Boyutta Gör
Dünyanın en popüler dövüş oyunlarından olan Tekken, yakında yeni yapımına kavuşacak. İlk olarak 2022’de tanıtılan ve Unreal Engine 5 ile yeni nesil için geliştirilen Tekken 8, serinin crossplay destekli ilk oyunu olacak.

Platformlar arası turnuvalara hazır olun

Tekken’in Oyun Direktörü Katsuhiro Harada, Tekken 8’in crossplay desteğine sahip olacağını açıkladı. Crossplay desteği ile oyuncular, platformları fark etmeksizin arkadaşları ile çoklu oyunculu maçlar düzenleyebilecek. Twitter üzerinden bu açıklamayı yapan Harada, bu özelliğinin neden Tekken 7’de olmadığını da açıkladı.

Harada’nın açıklamasına göre Tekken 7’nin çıkış zamanında Microsoft ve Sony, crossplay oyunları desteklemiyordu ve bu da Tekken takımının işini oldukça zorlaştırmış. Sony ve Microsoft’un resmi olarak izin verdiği durumda bile firmaların işleri zorlaştırdığını belirten Harada, Tekken 8’nin böyle bir problem yaşamayacağını belirtti. Unreal Engine 5 ile muhteşem görseller sunacak olacak Tekken 8, çok yakında PS5, Xbox Series ve PC platformları için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim