Anlık Bildirim

Telegram yeni güncellemesi ile canlı yayınlar kolaylaşıyor

Telegram 8.6 güncellemesi ile birlikte yeniden tasarlanmış indirme yöneticisi, elden geçirilmiş eklenti menüsü, şeffaf gece modu, canlı yayın desteği gibi özellikler sunuluyor. 

Telegram 8.6 güncellemesi Tam Boyutta Gör

Özellikle WhatsApp gizlilik sözleşmesi tartışmaları ile adeta patlama yapan Telegram platformu kendisini sürekli geliştiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte indirme yöneticisi, canlı yayınlar ve ek menüsü geliştirildi.

Telegram 8.6 güncellemesi

Telegram 8.6 güncellemesi ile ilk olarak iOS uygulamasında indirme yöneticisi elden geçirildi. Yeniden tasarlanan eklenti menüsü indirme durumunu ve öncelik kontrolünü sunabiliyor. Android tarafında ise İndirilenler kısmından son durum kontrol edilebiliyor.

iOS tarafında ayrıca eklenti menüsü de iyileştirildi. Kullanıcılar birden fazla dosya seçebiliyor. Android kullanıcıları ise başlık kısmı şeffaf, gövde kısmı yarı şeffaf gece modu olan bir tasarıma kavuşuyor.

Son olarak canlı yayın modu artık OBS Studio ve XSplit Broadcaster gibi yayın araçları ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Yine eklenti göndermeden önce medya albümlerini ön izleme özelliği eklenmiş durumda.

Telegram Telegram Telegram Telegram Telegram FZ-LLC Haberleşme Ücretsiz

Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Social Networking Ücretsiz 145,6 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim