Anlık Bildirim

Tesla, otopilot teknolojisini diğer markalarla paylaşacak

Elektrikli otomobil üretcisi Tesla, otopilot teknolojisini diğer markalarla paylaşmayı planlıyor. Elon Musk, teknolojiyi lisanslamak için otomobil üreticileriyle görüşme halinde olduklarını söyledi.

Tesla, otopilot teknolojisini diğer markalarla paylaşacak Tam Boyutta Gör

Tesla'nın otopilot sistemini yakında diğer markaların otomobillerinde de görebiliriz. Şirket CEO'su Elon Musk, yatırımcılarla bir araya geldiği toplantıda otopilot teknolojisini lisanslamayı düşündüklerini ve bu konuyla ilgili potansiyel iş ortaklarıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Müzakereler olumlu sonuçlanırsa gelecekte otopilot sistemi diğer markaların otomobillerinde de kullanılacak. Şu an için söz konusu markalar hakkında herhangi bir bilgi yok. Musk'a göre "teknoloji transferi" otopilotun yeteneklerini kanıtlamak adına çok iyi bir fırsat olacak.

Tesla, otopilot teknolojisini diğer markalarla paylaşacak Tam Boyutta Gör

Lisanslama ek gelir kapısı açacak

Tesla otomobiller Ekim ayının sonlarında Tam Otonom Sürüş (FSD) teknolojisi ile donatılmaya başlandı. Şirket otomatik sürüş teknolojisini diğer şirketlerle paylaşarak aynı zamanda kendisine ek gelir kapısı açacak.

Tesla, 2020'de dünyanın en değerli otomobil şirketi olmasına ve Elon Musk'ın dünyanın en zengin insanı unvanını ele geçirmesine rağmen sadece geçen yıl kâr elde etmeyi başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim