Anlık Bildirim

Elon Musk sözünü tuttu: Tesla, uzaydan interneti Supercharger şarj istasyonlarına getirdi

Tesla'nın patronu Elon Musk, Supercharger deneyimini daha iyi hale getirmek için şarj istasyonlarında ücretsiz WiFi sunma sözü vermişti. Şirket bazı istasyonlara Starlink antenleri kurmaya başladı.

Tesla, şarj istasyonlarına Starlink antenleri kuruyor Tam Boyutta Gör

Tesla, araç sahiplerinin elektrikli otomobillerini şarj ederken uydu internet hizmetine erişmesini sağlamak için Supercharger şarj istasyonlarına Starlink antenleri kurmaya başladı. Şirket CEO'su Elon Musk, Supercharger deneyimini daha iyi hale getirmek için şarj istasyonlarında ücretsiz WiFi bağlantısı sunma sözü vermişti.

Elbette ki nihai amaç insanların şarj isyasyonlarında geçirdiği süreyi kısaltmak ancak Tesla sahiplerinin şu anda istasyonlarda 30 dakikadan fazla zaman harcadıkları bir gerçek.

Supercharger deneyimi daha iyi hale geliyor

Genellikle bu süre bir şeyler atıştırmak veya tuvalet ihtiyacını gidermek için kullanılsa da şirket, arabada film ve dizi izlenmesine olanak sağlayan Tesla Theater ve çeşitli oyunlar içeren Tesla Arcade gibi araç içi eğlence uygulamaları da sunuyor.

Tesla, şarj istasyonlarına Starlink antenleri kuruyor Tam Boyutta Gör

Aylık 10 dolar ücret karşılığında Premium Bağlantı aboneliği satın alan kullanıcılar, Tesla'nın LTE hücresel hizmeti üzerinden bu özellikleri kullanabiliyorlar. Ödeme yapmak istemeyenler ise otomobilleri WiFi ağına bağlıyken bu hizmetlere erişim sağlayabiliyor.

Kaynakça https://electrek.co/2021/11/14/tesla-starts-deploying-starlink-satellite-internet-systems-supercharger-stations/ https://twitter.com/BStarr119/status/1459626380484915201 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim