Anlık Bildirim

Tesla'nın yeni kablosuz şarj aleti satışa sunuldu: 300 dolar! İşte özellikleri

Tesla Wireless Charging Platform kullanıcıların karşısına hem fiyatı hem de özellikleri ile çıktı. Cybertruck'ın köşeli ve metalik tasarımından esinlenilerek üretilen bu şarj aleti neler sunuyor?
Tesla kablosuz şarj aleti
Tesla Wireless Charging Platform bizi15 W'lık bir hızlı şarj teknolojisi ile karşılıyor. Sentetik bir yüzeye (alcantara) ve alüminyum bir koruncağa haiz olan bu ürün manyetik bir tezgâha ev sahipliği yapıyor.

Tesla Wireless Charging Platform özellikleri

Çoklu kablosuz şarj desteği eşliğinde satışa sunulan Tesla Wireless Charging Platform'un Qi teknolojisi ile (FreePower®) donatıldığı söylendi. Bu teknoloji sayesinde iki farklı ürünün şarjı aynı anda doldurulabiliyor.

Yan yana duran akıllı telefonları veya bir akıllı telefon ile bir kablosuz kulaklığı aynı anda şarj etmek size kalmış. Kutusundan 65 Wlık bir USB-C güç adaptörü ile çıkan bu aletin araç içerisinde enlemesine durabilen tezgahı sağa veya sola çevrilebiliyor.

Yerinden de çıkartılabilen Tesla Wireless Charging Platform'un 300 dolar olması kimilerine göre pahalı olabilir. Bu fiyat vergiler katılmaksızın şimdiki döviz kuru ile 5600 TL'ye tekabül ediyor. Tesla tarafından yayımlanan ilgili tanıtım videosunu buradan seyredebilirsiniz.

Kaynakça https://shop.tesla.com/product/wireless-charging-platform?sku=1799799-00-A https://www.instagram.com/reel/CmZUhR0DRhM/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim