Anlık Bildirim

Tesla, Türkiye'ye açılıyor: İşe alımlar başladı

Elon Musk'ın elektrikli araç şirketi Tesla Türkiye pazarına açılıyor. Şirketin web sitesinde işe alım ilanları yayınlanmaya başladı.                             
Tesla, Türkiye'ye açılıyor: İşe alımlar başladı Tam Boyutta Gör
Tesla, yıllardır Tesla servislerinin talep edildiği bir pazar olan Türkiye'de elektrikli araç işini genişletiyor. Şirket resmi olarak Türkiye'de yok ancak buna rağmen ülkemizde elektrikli araçlarını kendileri ithal etme ve servislere erişmeden çalıştırma zahmetine katlanan birçok Tesla sahibi var.

Sürücüler yıllardır Tesla'dan ülkemizde mağazalar ve servis merkezleri açmasını istiyorlardı. Mayıs 2018'de CEO Elon Musk nihayet Tesla'nın o yılın sonlarında Türkiye'de faaliyete geçmeyi planladığını söylemişti. Ancak bu plandan 2018'in ilerleyen aylarında artan gümrük vergisi savaşları nedeniyle vazgeçildiği bildirildi.

Tesla, Türkiye'ye açılıyor: İşe alımlar başladı Tam Boyutta Gör

İlk Tesla servis merkezi İstanbul - Beşiktaş'ta açılacak

Şimdi, aradan geçen dört yılın ardından Tesla nihayet Türkiye pazarına giriyor. Yeni bir pazara girmeden önce Tesla genellikle iki şey yapar: Supercharger istasyonlarının konuşlandırılmasını planlar ve bir hizmet ağı oluşturur. Tesla, 2020'den bu yana Türkiye'de bir Supercharger ağı kurma planlarını zaten paylaşmıştı ve harita ülkemizde planlanan Supercharger istasyonlarını gösteriyor.

Tesla, Türkiye'ye açılıyor: İşe alımlar başladı Tam Boyutta Gör
Tesla'nın Türkiye'deki ilk iş ilanlarını listelediği ve bunların şimdilik İstanbul'daki servis çalışanları için olduğu ortaya çıktı. Daha spesifik olarak açıklayacak olursak muhtemelen Tesla'nın Türkiye'deki ilk servis merkezi İstanbul'un Beşiktaş semtinde olacak. Önümüzdeki dönemde ise şirketin diğer illerde de servis ağını genişletmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21384 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim