Anlık Bildirim

Testere serisinin yeni filmi Spiral'in "rahatsız edici" açılış sahnesi paylaşıldı

2004 yılında ilk filmi yayınlanan Testere filminin devamı niteliğindeki Spiral: From the Book of Saw ya da Türkçesi ile Spiral: Testere Devam Ediyor'un ilk sahnesi paylaşıldı.

Testere serisinin yeni filmi Spiral'in 'rahatsız edici' açılış sahnesi paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Korku gerilim filmlerinin en popüler serilerinden biri olan Saw ya da Türkçesi ile Testere serisinin yeni filmi Spiral: From the Book of Saw'dan yeni bir sahne paylaşıldı.

+18 Açılış Sahnesi

Paylaşılan sahne filmin giriş sahnesi. Açılış sahnesinde diğer filmlerde olduğu gibi yine şiddet içerikli bir sahne bulunuyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ancak hem 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını hem de kanlı sahneleri izleyemeyenler için uygun olmadığını hatırlatalım.

Spiral: From the Book of Saw'un vizyon tarihi 14 Mayıs 2021. Filmin yönetmenliğini Darren Lynn Bousman, senaristliğini ise Josh Stolberg ve Pete Goldfinger üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Rock, Morgan David Jones, Samuel L. Jackson, Ali Johnson, Dan Petronijevic, Edie Inksetter, Christopher Tai ve Max Minghella bulunuyor.

2017 yılında yayınlanan Saw: Legacy filminin ardından yayınlanan ilk Saw filmi olacak olan Spiral: From the Book of Saw ya da Türkçesi ile Spiral: Testere Devam Ediyor, izlemeye alıştığımız klasik testere filmlerinin havasında olacağı açıklandı. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da onuncu film duyuruldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
59932 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
saw, spiral: from the book of saw ve
2 etiket daha korku filmi Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim