Anlık Bildirim

ABD’nin Texas Eyaleti’ndeki insanların %42’si Bitcoin’in resmi para birimi olmasını istiyor

Yapılan yeni bir ankete göre Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde yaşayan vatandaşların %42’’si Bitcoin’in (BTC) resmi para birimi olmasını destekliyor.

 Redfield&Wilton Strategies tarafından yapılan yeni bir ankete göre, ABD’nin en kalabalık ikinci eyaleti olan Texas’ta yaşayan insanların %42’si lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) resmi para birimi olmasını istiyor.

Texas bayrağı ve Bitcoin Tam Boyutta Gör

9.700 katılımcıyla yapılan anket ayrıca, Texas’ın Wiscosin ile birlikte en kripto para dostu eyalet olduğunu da ortaya koydu.

Arizona’da yapılan anket sonucunda da katılımcıların %23’ünün Bitcoin’i desteklediği, %40’ının ise Bitcoin’in resmi para birimi olmasına karşı çıktığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda ABD genelinde de benzer bir anket yapılmıştı. Bu anket sonucunda da ülke genelindeki vatandaşların %27’sinin Bitcoin’in resmi para birimi olmasına destek verdiği ortaya çıkmıştı.

Brezilya’da yapılan bir ankette de ülke vatandaşlarının %48’i lider kripto para biriminin yasal ödeme aracı olmasını istediği bulunmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim