Anlık Bildirim

Yeni Star Wars dizisi The Acolyte bu yaz izleyici ile buluşacak

Merakla beklenen yeni Star Wars dizisi The Acolyte, bu yaz Disney+'ta izleyici ile buluşacak. İzleyicileri geçmişe götürecek olan dizi, gücün karanlık tarafına odaklanacak.
The Acolyte dizisinin yayın tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Disney+'ta izleyici ile buluşan Star Wars dizilerine çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Uzunca bir süredir beklenen yeni Star Wars dizisi The Acolyte, bu yaz izleyici ile buluşacak. Disney+ henüz dizi için resmi bir yayın tarihi açıklamamış olsa da Collider'ın içeriden aldığı bilgiler sayesinde dizinin bu yaz ekrana geleceği ortaya çıkmış oldu.

Netflix'te yayınlanan Russian Doll dizisinin yaratıcısı olarak tanınan Leslye Headland'in imzasını taşıyan The Acolyte, The Phantom Menace'da anlatılan olayların yaklaşık 50 yıl öncesinde geçecek. Dizi, eski bir Jedi Padawan'ı ile eski ustasının, galakside işlenen bir dizi karanlık suçun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını anlatacak. Bu ikilinin Galaksi'nin farklı köşelerine uzanan soruşturması, karanlık tarafın yeniden yükselişine ışık tutacak.

Star Wars: The Acolyte, High Republic Döneminde Geçiyor

Geçtiği zaman aralığı itibarıyla, Star Wars kronolojisinde The High Republic olarak anılan döneme denk gelen The Acolyte, High Republic dönemine odaklanan Star Wars kitaplarından da bazı karakterler barındıracak.

The Acolyte'ın ilk fragmanı henüz paylaşılmamış olsa da bu fragmanı Star Wars Celebration etkinliğinde izleme şansı yakalayanlardan gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. Bu da diziye dair heyecanı arttırmış durumda. Ancak tabii dizinin bu heyecanın hakkını verip veremeyeceğini bu yaz ekrana geldiğinde göreceğiz.

Genç oyuncu Amandla Stenberg'in başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Squid Game ile çıkış yapan Lee Jung-jae'nin yanı sıra Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Dafne Keen ve Charlie Barnett gibi isimler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim