Anlık Bildirim

The Boys'un 3. sezon çekimleri başlıyor

Amazon'un sevilen ve popüler dizisi The Boys'un üçüncü sezonu için çalışmalar başlıyor. Başrol oyuncularından Jack Quaid, çekimlerin başlamak üzere olduğunu açıkladı.

The Boys'un 3. sezon çekimleri başlıyor Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, yaratıcılığını da Eric Kripke'nin yaptığı başarılı dizi The Boys'un üçüncü sezonu için çalışmalar başlıyor.

Geçtiğimiz yıl ikinci sezonu ile kitlesini daha da büyüten The Boys'un, üçüncü sezonunun geleceği zaten biliniyordu. Hatta çekimler için planların yapıldığı da çoktan açıklanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin başrol oyuncularından Jack Quaid, çekimlere başlamak üzere yola çıktığını açıkladı.

Dizinin üçüncü sezonu ne zaman yayınlanacak tam olarak bilinmiyor ancak büyük bir ihtimalle yine Eylül- Ekim aylarında yayınlanacaktır. Üçüncü sezonda diziye Supernatural dizisinden tanınan Jensen Ackles'in oynadığı Soldier Boy karakteri eklenecek. Çizgi romanlarda da olan karakterin diziye biraz daha farklı bir hava getirmesi bekleniyor.

Ayrıca The Boys için bir spin-off dizi de duyurulmuştu ancak ne yazık ki henüz fazla detaya sahip değil. İlerleyen haftalarda bu dizi için de daha fazla detay öğreniriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim