Anlık Bildirim

Gears of War geliştiricisi, Unreal Engine 5'in teknoloji demosu Alpha Point'ten ilk görseli paylaştı

Gears of War ile tanınan geliştirici stüdyo The Coalition, geçtiğimiz haftalarda açıkladığı Unreal Engine 5'in teknoloji demosu Alpha Point'ten ilk görseli paylaştı.

The Coalition, UE5 demosu Alpha Point'ten ilk görseli paylaştı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olan Gears of War'un geliştiricisi olan The Coalition, geçtiğimiz haftalarda Unreal Engine 5 teknoloji demosundan ilk görüntülerin paylaşılacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bir video olmasa da bir görsel paylaşarak bizlere sundular.

Epic Games görsel ile birlikte şöyle bir açıklama yaptı: "Alpha Point'in ilk görseline göz atın. Alpha Point, Unreal Engine 5'i değerlendirmek için Xbox Series X/S'te oluşturulan bir teknoloji demosu." The Coalition ekibi ayrıca 20 Temmuz'da GDC Developer Day'de Alpha Point'i resmi olarak duyuracak ve ilk detaylarını açıklayacak.

The Coalition ekibi geçtiğimiz aylarda da şu anda Unreal Engine ile geliştirdikleri birden fazla oyun olduğunu açıklamıştı. Ne yazık ki Gears serisinin altıncı oyunu, UE5 ile geliştirilmeyecek. Alpha Point'ten ilk görseli ve UE5 için paylaşılan diğer görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Unreal Engine 5 Demosu Alpha Point'ten İlk Görsel

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim